Nr 3 2020-21
 
Nya möjligheter
Jag vill önska er alla en god fortsättning. Hoppas att ni har kunnat tillbringa helgerna med någon eller några nära och kära på ett tryggt sätt. Förra året blev minst sagt ett annorlunda år. Social distansering och att hålla avstånd blev begrepp som påverkade att vi inte längre kunde träffas på det sätt som vi är vana vid. Men vi kunde träffas digitalt och när vi nu den 15 januari startar vårens möten, så blir det på GoToMeeting. Digitala möten ger inte samma möjlighet till socialt utbyte, men det kan möjliggöra mer långväga föreläsare, så förhoppningen är att vi får ta del av många intressanta föreläsare på våra fredagsmorgnar. 
Nytt för våren
är att de medlemmar som har varit med länge i klubben erbjuds att hålla miniego. Något som jag tror att många med mig, kommer att se fram emot att få lyssna på. Först ut den 15 januari blir Kicki Alexis.
 
De gånger vi har miniego kommer vi även att ha rotarykunskap och det blir Gun Klevås som startar med att berätta om Rotarys organisation. 
En annan möjlighet som vi återupptar
är att bli tydligare med när vi planerar styrelsemöten, i syfte att alla medlemmar ska kunna komma med initiativ till vad som ska tas upp. Nästa styrelsemöte blir 12 januari, så hör i så fall av er före 8 januari till mig. 
 
Vårens mål är också att rekrytera fler medlemmar. Det går alldeles utmärkt att ta med gäster digitalt. För att våra gäster ska känna sig sedda och välkomna så anmäl även gäster på förhand till Ulla. 
 
Det blev många möjligheter, men så är också Holger Knaack, RI presidents tema för året ”Rotary Opens Opportunities”. Ser fram emot att snart träffa er alla på GTM.

Bästa hälsningar
Lena Malmström 
President
ClubRunner Mobile